Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 03. 14:10, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu

Látta a fiatal lányt és fiút?

Látta a fiatal lányt és fiút?

Egy fiatal testvérpárt keres a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – tudatta az MNO-val a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A hatóság mindkét fiatal ügyében közigazgatási eljárást folytat.

A 13 éves Harsányi András gondozási helyének ideiglenes megváltoztatásáról még tavaly november 8-án határozott a kazincbarcikai gyámhivatal, azonban a kiskorú beszállításáról nem tudtak gondoskodni – olvasható a közleményben. A hivatal a fiút a későbbiekben sem tudta felkutatni, ezért a városi rendőrség közigazgatási eljárást folytat előkerítése érdekében. A hatóságok által adott személyleírás szerint Harsányi András körülbelül 150 centiméter magas, 50 kilogramm, vékony testalkatú, szőkésbarna hajú, kék szemű. Különös ismertetőjele nincs.

Nővére, a 15 éves Harsányi Nikoletta november 17-én az iskola után nem tért vissza a miskolci gyermekvédelmi központba, a hatóságoknak eddig nem sikerült felkutatniuk. Személyleírása: körülbelül 154 centiméter magas, 53 kilogramm, normál testalkatú, szőkésbarna hajú, kék szemű. Különös ismertetőjele nincs. Eltűnésekor farmernadrágot, sportcipőt és fehér kabátot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a két fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/510-550-es telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.